Atpakaļ
Decembris 23, 2021

JAUNUMS – LEE KUM KEE Stir Fry mērces!

Uzņēmums Lee Kum Kee tika izveidots 1888. gadā, kad tā dibinātājs Lee Kum Sheung nejaušības kārtā izgudroja austeru mērci. Ar brīnišķīgu, vairāk nekā simts gadu ilgu vēsturi Lee Kum Kee ir kļuvis par starptautisku zīmolu, kā arī par kvalitātes un uzticības simbolu.

Ar misiju “Popularizēt ķīniešu virtuvi visā pasaulē”, Lee Kum Kee piedāvā vairāk nekā 200 mērču un garšvielu, kuras ir pieejamas vairāk nekā 100 valstīs un reģionos visā pasaulē.

Tagad mūsu piedāvātajam Lee Kum Kee produktu sortimentam ir pievienojušās arī Stir Fry mērces. Tās ir gardas, autentiskas un kvalitatīvas mērces, ar kurām ļoti viegli un ērti pagatavosi ķīniešu virtuves klasiskos ēdienus.

STIR FRY MĒRCE VISTAI KUNG PAO, ASA, 60G
Ideāli piemērota klasiskās “Kung Pao Chicken” pagatavošanai. Šai raksturīgajai asi pikantajai mērcei ir vilinoši sāļi salda garša, lai radītu autentisku ēdienu. To var lietot kopā ar jebkuru citu gaļu, jūras veltēm vai dārzeņiem.

STIR FRY MĒRCE AR SOJAS MĒRCI UN MEDU, 70 G
Šī raksturīgā saldā un sāļā mērce, kas pagatavota ar medu, sojas mērces bagātību un ķiploku aromātu, ir lieliski piemērota gan Stir Fry ēdieniem, gan ribiņu vai vistas spārniņu glazēšanai, kā arī tā ir ideāli piemērota nūdeļu ēdieniem. Izmantojiet kā marinādi, lai pagatavotu izcili gardu BBQ vistu vai cūkgaļas karbonādes.

STIR FRY MĒRCE TOMĀTU – ĶIPLOKU, PIKANTA, 70G
Šī bagātīgā mērce apvieno tomātu un medus saldumu ar svaigiem čili un ķiplokiem. Ideāli piemērota ātram Stir Fry ar garnelēm, vistu, cūkgaļu vai dārzeņiem. Piemērota arī kā dip mērce uzkodām un čipsiem.

STIR FRY MĒRCE MELNO PUPIŅU - ĶIPLOKU, 50G
Klasiska ķīniešu mērce, kas pagatavota no izmeklētām raudzētām melnajām pupiņām un aromātiskiem ķiplokiem. Ar aromātiskām garšvielām un patīkamu ingvera garšu tā ir ideāli piemērota, lai pagatavotu gardu un ātru Stir Fry ar jebkuru gaļu, jūras veltēm vai dārzeņiem.

STIR FRY MĒRCE NŪDELĒM RICH & SAVOURY, 50G
Šī mērce ieguvusi savu izteiksmīgo un bagātīgo umami garšu no Lee Kum Kee ikoniskās Premium austeru mērces — īpaši gardā mērce izcels ēdiena sastāvdaļu umami garšu. Labi sader ar jebkuru gaļu un dārzeņiem, lai pagatavotu garšīgu Stir Fry ēdienu.

STIR FRY MĒRCE ĶIPLOKU ASĀ, 80G
Šī aromātiskā Sičuanas mērce ir pagatavota no atlasītām sojas pupiņām, sildošiem čili, pipariem un aromātiskām garšvielām. Tā ir lieliski piemērota ātram Stir Fry ar cūkgaļu, vistu, jūras veltēm, baklažāniem vai citiem dārzeņiem.

 

Kur ir cilvēki, tur ir arī Lee Kum Kee!